Прописи

Термин регистрације: до 12. маја 2019. године закључно.
Датуми изложбе: oд 18.дo 30. маја 2019,
Радно време: 11.00-19.00 часова (11 am.-7 pm.)
Отварање: 18. маја 2019, у 17.00. (5PM)
Адреса: Србија, 11000, Београд, улица Краљице Наталије 33


 

Услови учешћа у пројекту

Учествујући на међународној изложби "Visionary Art Trip", овим се слажете са следећим условима и гаранцијама организације.Комитет и NextArt Co Ltd / NextArt Global Art Agency да све информације о регистрацији које пружате су истините, тачне и:


Права
Изложба је отворена за уметнике старије од 18 година које организација користи. Oрганизациони kомитет и NextArt Co Ltd / NextArt Global Art Agency не крше и неће кршити важеће законе или прописе, или било који споразум у којем су странке

Ауторско право
Све слике које ћете представити су слике ваших оригиналних уметничких дела створених самостално или у колаборацији или уметничких дела које је створио уметник који вас је оснажио да представите слике у његово име. Слике које презентујете не крше права приватности, публицитета, ауторских или других права интелектуалне својине било ког физичког или правног лица. Не можете креирати, дистрибуирати или репродуковати на било који начин било који материјал, заштитни знак или друге информације заштићене ауторским правима без претходне писмене сагласности власника такве имовине. Према томе, организациони Комитет има право да прекине све односе са било којим уметником који крши ауторско право ако је обавештење о кршењу добијено од власника ауторских права или адвоката носиоца права.

Уметничко дело
Слажете се да уметничко дело које ћете послати организацији Комитета за изложбу, неће укључивати материјале који су порнографски, сексуално експлицитни, насилни и / или расистички.

Експертиза
Радови послати организацији ће бити представљен члановима стручног већа, од којих ће сваки изразити своје мишљење о представљеним радовима и одабрати те радове. за које верује да највише заслужују охрабрење од стране професионалне заједнице. Члан Стручног савета ће потврдити свој избор писмом организацији.

Апликација
Постоје три облика учешћа:
1) лично учешће: посетите Београд и лично доносите уметничка дела.
2) учешће уметничког дела: испоручујете уметничко дело, ми изложимо
3) учешће штампања уметночког дела: шаљете датотеку, штампамо и излажемо
Сви облици учешћа имају једнака права. Сви радови се излажу у галерији Руског дома у Београду.

Продаја уметничких дела
Структура процента органиѕацијеје 90/10: уметник добија 90% од цифре / малопродајне цене, а Организациони одбор добија 10% од цифре / малопродајне цене. Поред тога, Организациони одбор ће од добијене квоте од продаје радова са изложбе послати новац добротворним организацијама по сопственој жељи.

Права
Ми ћемо имати право да објавимо fotografije ваших уметничких дела на нашим сајтовима и другим промотивним каналима за каснију промоцију ове изложбе и ваших уметничких дела.

Чувамо копију вашег рада
Слањем вашег уметничког дела, дозвољавате нам да сачувамо фотографије таквог уметничког дела у нашем систему до краја изложбе. Такође нам дозвољавате да сачувамо исте фотографије и принтове након завршетка изложбе. Ми чувамо ове фотографије и принтове радова тако да их можете лако послати другим пројектима у будућности. У било ком тренутку, након завршетка изложбе, можете нам послати е-маил на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и замолите нас да уклонимо фотографије ваших радова. Потврдићемо пријем е-поште и ваше слике ће бити избрисане у року од неколико радних дана након пријема ваше потврде.

Категорија
На изложбу је дозвољено да уметничка дела шаљу лица старија од 18 година, који стварају уметничка дела у једном од номинованих уметничких стилова и дозвољених техника и одобрених од стране организационог одбора, као и стручног савета.

Плаћање
Слажете се да су сви трошкови у вези са учешћем на узложби неповратни.

Дипломе
На крају изложбе сви учесници добијају дипломе учесника. Слање диплома врши се у електронској форми. Трошкови Организационог доприноса укључује слање диплома у електронској форми. Ако аутор жели да организациони комитет посље диплому у писму поштом, онда је потребно да се направи захтев Организационом одбору и плати трошкове слања дипломе

Ауторска права и потписи
Потпис, печат или било који други аутентични знак ауторства било где на фотографији је дозвољено. У будућности, слике се објављују са ауторским знаковима. Натписи са именима уметничких предмета на предњој страни нису дозвољени сем потписаног дела

Ауторска сагласност за обраду личних података и слање
Учествујући на изложби, аутор се слаже са обрадом личних података орг-а.Комитет и укључивање његовог телефона и е-поште у бесплатне билтене о одржавању изложби, конференција и такмичења које организује Next art co ltd / Next Art Global Art Agency у Русији и иностранству.

У случају жеље аутора да не имплементира ову бесплатну услугу, аутор је дужан да информише Организациони одбор на било који од следећих начина: а) упућивањем захтева за искључивање вашег телефона и / или е-поште на адресу е-поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. б) слање СМС захтева за искључивање телефона и / или е-поште на ваш мобилни телефон: + 7-925-0537000.