Међународна изложба симболичке уметности у Србији

"Visionary Art Trip in Serbia"

О пројекту
01
Међународна изложба симболичке уметности у Србији

Датуми изложбе: oд 18.дo 30. маја 2019

Услови учешћа
02
Међународна изложба симболичке уметности у Србији

Термин регистрације: до 6. маја 2019

Секције
03
Међународна изложба симболичке уметности у Србији

"Visionary Art Trip in Belgrade"

Правила учешћа
04
VISIONARY ART
style
Visionary art is an artistic style based on a spontaneous depiction of what is seen in the altered state of consciousness, religious, meditative contemplation, trance, as well as flashbacks that arise after so-called "tripods" (psychedelic state) altered states of consciousness, characterized by a different perception and an intense process of awareness. English synonyms Visionary art: Visionary Art, Fantastic Realism, Imaginative Art, Mystical Art, Psychedelic Art.
Mystical Symbolism
Styles
Mystical symbolism is an artistic reflection of religious teachings, philosophical works, understatement and ambiguity of plots and their interpretations. The image is not a specific image, but utterances (even screaming) of the soul, mood, experiences, impressions. The predominance of the emotional experience of both the creator of creation and the viewer.
Cosmism
Style
Cosmism - man and mankind as elements, connected in a single whole with the cosmos, other worlds and dimensions, unknown states of mathematics. Interaction and coexistence of realities, the beauty of non-worlds. Abstract categories and concepts as a theme for creative self-expression: spiritual search, the flow of time, thought and its movements.
Fantastic Realism
Style
Fanstastic realism - as the herald of Visionary art, the combination of a realistic style of painting, content and fantastic motives, the author's notions of phenomena beyond the limits of sensory experience.
Magic Realism
Style
Magic realism is a combination of a realistic picture of the world and magical elements, a game with eyesight. Combination of photographic accuracy and paradox.

СЕКЦИЈЕ / НОМИНАЦИЈЕ:

СЕКЦИЈЕ / НОМИНАЦИЈЕ:

Радови који су изложени у галерији и учествују у програму, у следећим секцијама изложбе:

1) Визионарска уметност
Визионарско сликарство је уметнички стил, заснован на спонтаном приказу онога што се види у измењеном стању свести, верске, медитативне контемплације, транса, као и флешбекова, који се јављају након такозваних "трипова" (психоделичног стања) - измењених стања свести, које карактерише другачија перцепција и интензиван процес свести. Енглески Синоними Визионарске уметности: Висионарска уметност, Фантастични реализам, Имагинативна Уметност, Мистични симболизам, Психоделична Уметност.

2) Мистични симболизам
Мистични симболизам је уметнички одраз верских учења, филозофских дела, непотпуног изражавања и двозначности заплета и њихових тумачења. Слика није специфична слика, већ изјава (чак и вриштање) душе, расположења, искуства, утисака. Доминација емоционалног искуства како творца створеног дела тако и гледаоца.

3) Космизам - човек и човечанство као елементи, повезани у једну целину са космосом, други светови и димензије, непозната стања материје и математике. Интеракција и суживот реалности, лепота не- светова. Апстрактне категорије и концепти као тема за креативно самоизражавање: духовно трагање, ток времена, мисао и његови покрети.

4) Фантастични реализам - се води као гласник Визионарске уметности, комбинација реалистичног стила сликарства, садржаја и фантастичних мотива, ауторске репрезентације феномена изван границе чулног искуства.

5) Магични реализам је комбинација реалне слике света и магичних елемената, игре са визијом. Комбинација фотографске тачности и парадоксалности.

 

Прописи

Термин регистрације: до 12. маја 2019. године закључно.
Датуми изложбе: oд 18.дo 30. маја 2019,
Радно време: 11.00-19.00 часова (11 am.-7 pm.)
Отварање: 18. маја 2019, у 17.00. (5PM)
Адреса: Србија, 11000, Београд, улица Краљице Наталије 33


 

Услови учешћа у пројекту

Учествујући на међународној изложби "Visionary Art Trip", овим се слажете са следећим условима и гаранцијама организације.Комитет и NextArt Co Ltd / NextArt Global Art Agency да све информације о регистрацији које пружате су истините, тачне и:


Права
Изложба је отворена за уметнике старије од 18 година које организација користи. Oрганизациони kомитет и NextArt Co Ltd / NextArt Global Art Agency не крше и неће кршити важеће законе или прописе, или било који споразум у којем су странке

Ауторско право
Све слике које ћете представити су слике ваших оригиналних уметничких дела створених самостално или у колаборацији или уметничких дела које је створио уметник који вас је оснажио да представите слике у његово име. Слике које презентујете не крше права приватности, публицитета, ауторских или других права интелектуалне својине било ког физичког или правног лица. Не можете креирати, дистрибуирати или репродуковати на било који начин било који материјал, заштитни знак или друге информације заштићене ауторским правима без претходне писмене сагласности власника такве имовине. Према томе, организациони Комитет има право да прекине све односе са било којим уметником који крши ауторско право ако је обавештење о кршењу добијено од власника ауторских права или адвоката носиоца права.

Уметничко дело
Слажете се да уметничко дело које ћете послати организацији Комитета за изложбу, неће укључивати материјале који су порнографски, сексуално експлицитни, насилни и / или расистички.

Експертиза
Радови послати организацији ће бити представљен члановима стручног већа, од којих ће сваки изразити своје мишљење о представљеним радовима и одабрати те радове. за које верује да највише заслужују охрабрење од стране професионалне заједнице. Члан Стручног савета ће потврдити свој избор писмом организацији.

Апликација
Постоје три облика учешћа:
1) лично учешће: посетите Београд и лично доносите уметничка дела.
2) учешће уметничког дела: испоручујете уметничко дело, ми изложимо
3) учешће штампања уметночког дела: шаљете датотеку, штампамо и излажемо
Сви облици учешћа имају једнака права. Сви радови се излажу у галерији Руског дома у Београду.

Продаја уметничких дела
Структура процента органиѕацијеје 90/10: уметник добија 90% од цифре / малопродајне цене, а Организациони одбор добија 10% од цифре / малопродајне цене. Поред тога, Организациони одбор ће од добијене квоте од продаје радова са изложбе послати новац добротворним организацијама по сопственој жељи.

Права
Ми ћемо имати право да објавимо fotografije ваших уметничких дела на нашим сајтовима и другим промотивним каналима за каснију промоцију ове изложбе и ваших уметничких дела.

Чувамо копију вашег рада
Слањем вашег уметничког дела, дозвољавате нам да сачувамо фотографије таквог уметничког дела у нашем систему до краја изложбе. Такође нам дозвољавате да сачувамо исте фотографије и принтове након завршетка изложбе. Ми чувамо ове фотографије и принтове радова тако да их можете лако послати другим пројектима у будућности. У било ком тренутку, након завршетка изложбе, можете нам послати е-маил на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и замолите нас да уклонимо фотографије ваших радова. Потврдићемо пријем е-поште и ваше слике ће бити избрисане у року од неколико радних дана након пријема ваше потврде.

Категорија
На изложбу је дозвољено да уметничка дела шаљу лица старија од 18 година, који стварају уметничка дела у једном од номинованих уметничких стилова и дозвољених техника и одобрених од стране организационог одбора, као и стручног савета.

Плаћање
Слажете се да су сви трошкови у вези са учешћем на узложби неповратни.

Дипломе
На крају изложбе сви учесници добијају дипломе учесника. Слање диплома врши се у електронској форми. Трошкови Организационог доприноса укључује слање диплома у електронској форми. Ако аутор жели да организациони комитет посље диплому у писму поштом, онда је потребно да се направи захтев Организационом одбору и плати трошкове слања дипломе

Ауторска права и потписи
Потпис, печат или било који други аутентични знак ауторства било где на фотографији је дозвољено. У будућности, слике се објављују са ауторским знаковима. Натписи са именима уметничких предмета на предњој страни нису дозвољени сем потписаног дела

Ауторска сагласност за обраду личних података и слање
Учествујући на изложби, аутор се слаже са обрадом личних података орг-а.Комитет и укључивање његовог телефона и е-поште у бесплатне билтене о одржавању изложби, конференција и такмичења које организује Next art co ltd / Next Art Global Art Agency у Русији и иностранству.

У случају жеље аутора да не имплементира ову бесплатну услугу, аутор је дужан да информише Организациони одбор на било који од следећих начина: а) упућивањем захтева за искључивање вашег телефона и / или е-поште на адресу е-поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. б) слање СМС захтева за искључивање телефона и / или е-поште на ваш мобилни телефон: + 7-925-0537000.

 

 

О пројекту: Међународна изложба "Visionary Art Trip" у Србији

Међународна изложба "Visionary Art Trip" у Србији:
Београд
Трајање од 18. до 30. маја 2019 године, радно време од 11.00-19.00 часова
Отварање изложбе 18. маја у 16 часова
Регистрација: до 12. маја 2019. године закључно.

Адреса:
Изложбени простор Руског дома
Србија, 11000, Београд, улица Краљице Наталије 33
 

Pierre Teilhard de Chardin:

"Ми нисмо људи који имају духовно искуство. Ми смо духовна бића која имају људско искуство.”
Pierre Teilhard de Chardin -француски филозоф-идеалиста и језуитски свештеник


Визионарска уметност привлачи пажњу креатора и гледалаца широм света. Њеna популарност је толико широка да се овај стил с правом може сматрати новим светским феноменом. Упркос имену модерног звука, она одражава првобитну уметникову заинтереованост за унутрашњи свет, где фантазија, а не стварност, постаје извор креативности. Уметност је увек покушај да погледамо у себе, да спознамо себе, своје место, и да у одређеном смислу "насликамо душу".
Визионарска уметност је пут интуиције, а не логике. Спонтана, не-контролисана вољом или одређеним планом, је слика унутрашњег света аутора, фантастичних светова и створења. Развој овог стила одвија се паралелно са ширењем различитих духовних пракси (као што су јога), примордијаних пси - метода продирања у дубине подсвести.
Према речима уметника и директора Бечке академије визионарске уметности, Laurence Caruana, визионарска уметност је оно што уједињује уметност, мит и снове. Попут древних списа, то је изгубљени језик који дешифрују сви сами. Визионарски уметник користи сва расположива средства да покаже оно што је изван граница визије. Заправо, он слика нешто невидљиво. Извор инспирације за визионарског уметника: снови, стање транса, медитација, и контемплација. Део визионарских уметника свесно прибегава употреби ентеогена( супстанци за постизање измењеног стања свести), схватајући њихову опасност за себе. Али у овом тренутку ова пракса није универзално прихваћена.
Треба напоменути мајсторску вештину и техничко савршенство мајстора сликарства. Визионарска уметност, истинска визионарска уметност је највиши ниво професионализма, поседовање сликовних техника и традиција.

“Општа идеја уметника визионарске уметности-однос према сликарству као инструменту кроз који се огледа "унутрашњи пејзаж" (Мартин Хоффман), тако да уметност постаје не циљ, већ средство на путу ка самоспознаји, самоусавршавању. Слике су нека врста портала" која ће отворити бескрајне могућности за постојање и самоизражавање. Кроз њега ћемо се сетити и поново открити нашу прошлост, ко смо, где су наши животи почели и где идемо "(Amanda Sage).
Уметници проповедају јединство човечанства, жељу да осете цео свет као своју породицу, што значи да схвате заједничку одговорност за свачију будућност.

Најупечатљивији представници визионарске уметности: Alex Grey, Allyson Grey, Andrew Gonzalez, Brigid Marlin, Olga Spiegel, Kuba Ambrose, Laurence Caruana , Oleg Korolev, Amanda Sage, Martina Hoffmann, Aloria Weaver, David Heskin, Philip Rubinov Jacobson, Agostino Arrivabene, Ernst Fuchs који се сматра оснивачем визионарске уметности, као и многи други. У руској уметности, претходници визионарске уметности била су дела Михаила Врубеља (1856-1910), Николаја Рерича (1874-1947), Николаја Калмакова (1873-1955).
 
 
СЕКЦИЈЕ:
У пројекту “Visionary art trip”, прихватамо уметничка дела у стиловима:
1) Визионарска уметност
2) Мистиччни Симболизам
3) Козмизам
4) Фантастични Реализам
5) Магични Реализам

Прихваћени су уметнички радови направљени у жанровима сликарства, графике, скулптуре, дигиталне уметности.

Сви регистровани радови (учешће у личном и даљинском учешћу) излажу се у изложбеном центру и учествују у програму у следећим одељцима - номинацијама изложбе:
Визионарска уметност
Визионарско сликарство је уметнички стил, заснован на спонтаном приказу онога што се види у измењеном стању свести, верске, медитативне контемплације, транса, као и флешбекова, који се јављају након такозваних "трипова" (психоделичног стања) - измењених стања свести, које карактерише другачија перцепција и интензиван процес свести. Енглески Синоними Визионарске уметности: Висионарска уметност, Фантастични реализам, Имагинативна Уметност, Мистични симболизам, Психоделична Уметност.
Мистични симболизам
Мистични симболизам је уметнички одраз верских учења, филозофских дела, непотпуног изражавања и двозначности заплета и њихових тумачења. Слика није специфична слика, већ изјава (чак и вриштање) душе, расположења, искуства, утисака. Доминација емоционалног искуства како творца створеног дела тако и гледаоца.
Космизам
Космизам - човек и човечанство као елементи, повезани у једну целину са космосом, други светови и димензије, непозната стања материје и математике. Интеракција и суживот реалности, лепота не- светова. Апстрактне категорије и концепти као тема за креативно самоизражавање: духовно трагање, ток времена, мисао и његови покрети.
Фантастични реализам
Фантастични реализам се води као гласник Визионарске уметности, комбинација реалистичног стила сликарства, садржаја и фантастичних мотива, ауторске репрезентације феномена изван границе чулног искуства.
Магични реализам
Магични реализам је комбинација реалне слике света и магичних елемената, игре са визијом. Комбинација фотографске тачности и парадоксалности.


Уметнички кустос пројекта Visionary Art Trip
Главни и одговорни за секцију "Симболична уметност" ЕвроАзијске Уније Уметника,
Професор на Академији Vienna Academy of Visionary Art (VAVA), Сликар,
Oleg Korolev
/go to the artist's personal webpage/

Генерални Амбасадор пројекта Visionary Art Trip у Србији
Главна и одговорна за ЕвроАзијску Унију Уметника у Србији и бившој Југославији,
Vesna Leibowitz

Генерални продуцент пројекта Visionary Art Trip
Председник ЕвроАзијске Уније Уметника,
Академик Европске Академије Природних наука,
Fedor Filkov
 

Правила учешћа

Постоје три облика учешћа :
1. Учешће Арт Принт-а (шаљете датотеку, штампамо и излажемо)
2. Учешће уметничког дела (шаљете оригинално уметничко дело, ми излажемо)
3. Лично учешће (посетите Београд и лично доносите уметничка дела)

Термин регистрације: до 12. маја 2019. године закључно.
Датуми изложбе: oд 18.дo 30. маја 2019,
Радно време: 11.00-19.00 часова (11 am.-7 pm.)
Отварање: 18. маја 2019, у 17.00. (5PM)
Адреса: Србија, 11000, Београд, улица Краљице Наталије 33

СТАРОСНА ОГРАНИЧЕЊА:
Аутори старији од 18 година имају право да учествују на међународној изложби "Visionary Art trip".

МАТЕРИЈАЛИ ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ / КАКО РЕГИСТРОВАТИ СВОЈЕ УЧЕШЋЕ:

На располагању су два начина регистрације:

I. Прва опција је да се региструјете, морате послати на - e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. следеће материјале:
1) упитник (Скините WORD , PDF)
2) етикете за сваки уметнички рад (Скините WORD , PDF );
3) фотографија аутора (најмање 3 до 4 цм у величини);
4) слике радова (најмање 200 dpi, не више од 20 МB / сваки, датотеке слике ваших радова треба да буду у JPG формату);
5) копија или снимак екрана плаћаног учешћа. Погледајте трошкове учешћа могуће у одељку:

II. Друга опција - да бисте учествовали, потребно је да попуните формулар за пријаву на сајту (идите на формулар за регистрацију)

Након што је аутор послао регистрациони материјал Организационом одбору, он добија обавештење од администратора, са назнаком додељеног "броја учесника".

ПРИХВАЋЕНЕ ТЕХНИКЕ:

Радови представљени на изложби могу бити у једноj од следећих секција:
1) сликарство
2) графика
3) скулптура
4) дигитална слика
5) текстил и ткани материјали
6) уметност и занат

СЕКЦИЈЕ / НОМИНАЦИЈЕ:

Радови који су изложени у галерији и учествују у програму, у следећим секцијама изложбе:

1) Визионарска уметност
Визионарско сликарство је уметнички стил, заснован на спонтаном приказу онога што се види у измењеном стању свести, верске, медитативне контемплације, транса, као и флешбекова, који се јављају након такозваних "трипова" (психоделичног стања) - измењених стања свести, које карактерише другачија перцепција и интензиван процес свести. Енглески Синоними Визионарске уметности: Висионарска уметност, Фантастични реализам, Имагинативна Уметност, Мистични симболизам, Психоделична Уметност.

2) Мистични симболизам
Мистични симболизам је уметнички одраз верских учења, филозофских дела, непотпуног изражавања и двозначности заплета и њихових тумачења. Слика није специфична слика, већ изјава (чак и вриштање) душе, расположења, искуства, утисака. Доминација емоционалног искуства како творца створеног дела тако и гледаоца.

3) Космизам 
Човек и човечанство као елементи, повезани у једну целину са космосом, други светови и димензије, непозната стања материје и математике. Интеракција и суживот реалности, лепота не- светова. Апстрактне категорије и концепти као тема за креативно самоизражавање: духовно трагање, ток времена, мисао и његови покрети.

4) Фантастични реализам
Се води као гласник Визионарске уметности, комбинација реалистичног стила сликарства, садржаја и фантастичних мотива, ауторске репрезентације феномена изван границе чулног искуства.

5) Магични реализам је комбинација реалне слике света и магичних елемената, игре са визијом. Комбинација фотографске тачности и парадоксалности.

ТЕХНИЧКЕ СПЕЦИФИКАЦИЈЕ:
Изложба прихвата дводимензионална и тридимензионална дела.
- Дводимензионална дела димензије слике не могу бити веће од 75 са 85 инча (192 са 218 центиметара).
- Скулптура- не може бити већа од 72 са 72 са 24 инча (184 са 184 са 61 центиметара).
За слање већих радова уведен је додатни коефицијент: за платна већа од 90 цм и до 140 цм наплаћује се по већој страни још додатих 50%. И обрачунава се поново за сваких наредних 50 цм.

ПРОФЕСИОНАЛНЕ КАТЕГОРИЈЕ:

На изложби могу учествовати сви уметници старији од 18 година, који стварају уметничка дела у једном од горе наведених уметничких стилова и допуштених техника на начин који је одобрио Организациони одбор и стручни савет.

ДОДАТНИ СПОРАЗУМ
Имајте на уму да су уметници укључени на овој изложби одговорни за трошкове који се односе на испоруку уметничких дела и за осигурање уметничких дела док је на путу.
Такође вас молимо да прочитате "општи пропис", који регулише однос између аутора, организатора изложбе и организационог одбора.
 

"Visionary Art Trip | ВИЖЕНАРИ АРТ" Међународна изложба у Београду

Међународна изложба "Visionary Art Trip" у Србији:
Београд
Трајање од 18. до 30. маја 2019 године, радно време од 11.00-19.00 часова
Отварање изложбе 18. маја у 17 часова

Адреса:
Изложбени простор Руског дома
Србија, 11000, Београд, улица Краљице Наталије 33
Регистрација: до 12. маја 2019. године закључно.
 

Pierre Teilhard de Chardin:

"Ми нисмо људи који имају духовно искуство. Ми смо духовна бића која имају људско искуство.”
Pierre Teilhard de Chardin -француски филозоф-идеалиста и језуитски свештеник


Визионарска уметност привлачи пажњу креатора и гледалаца широм света. Њеna популарност је толико широка да се овај стил с правом може сматрати новим светским феноменом. Упркос имену модерног звука, она одражава првобитну уметникову заинтереованост за унутрашњи свет, где фантазија, а не стварност, постаје извор креативности. Уметност је увек покушај да погледамо у себе, да спознамо себе, своје место, и да у одређеном смислу "насликамо душу".
Визионарска уметност је пут интуиције, а не логике. Спонтана, не-контролисана вољом или одређеним планом, је слика унутрашњег света аутора, фантастичних светова и створења. Развој овог стила одвија се паралелно са ширењем различитих духовних пракси (као што су јога), примордијаних пси - метода продирања у дубине подсвести.
Према речима уметника и директора Бечке академије визионарске уметности, Laurence Caruana, визионарска уметност је оно што уједињује уметност, мит и снове. Попут древних списа, то је изгубљени језик који дешифрују сви сами. Визионарски уметник користи сва расположива средства да покаже оно што је изван граница визије. Заправо, он слика нешто невидљиво. Извор инспирације за визионарског уметника: снови, стање транса, медитација, и контемплација. Део визионарских уметника свесно прибегава употреби ентеогена( супстанци за постизање измењеног стања свести), схватајући њихову опасност за себе. Али у овом тренутку ова пракса није универзално прихваћена.
Треба напоменути мајсторску вештину и техничко савршенство мајстора сликарства. Визионарска уметност, истинска визионарска уметност је највиши ниво професионализма, поседовање сликовних техника и традиција.

“Општа идеја уметника визионарске уметности-однос према сликарству као инструменту кроз који се огледа "унутрашњи пејзаж" (Мартин Хоффман), тако да уметност постаје не циљ, већ средство на путу ка самоспознаји, самоусавршавању. Слике су нека врста портала" која ће отворити бескрајне могућности за постојање и самоизражавање. Кроз њега ћемо се сетити и поново открити нашу прошлост, ко смо, где су наши животи почели и где идемо "(Amanda Sage).
Уметници проповедају јединство човечанства, жељу да осете цео свет као своју породицу, што значи да схвате заједничку одговорност за свачију будућност.

Најупечатљивији представници визионарске уметности: Alex Grey, Allyson Grey, Andrew Gonzalez, Brigid Marlin, Olga Spiegel, Kuba Ambrose, Laurence Caruana , Oleg Korolev, Amanda Sage, Martina Hoffmann, Aloria Weaver, David Heskin, Philip Rubinov Jacobson, Agostino Arrivabene, Ernst Fuchs који се сматра оснивачем визионарске уметности, као и многи други. У руској уметности, претходници визионарске уметности била су дела Михаила Врубеља (1856-1910), Николаја Рерича (1874-1947), Николаја Калмакова (1873-1955).
 
 
СЕКЦИЈЕ:
У пројекту “Visionary art trip”, прихватамо уметничка дела у стиловима:
1) Визионарска уметност
2) Мистиччни Симболизам
3) Козмизам
4) Фантастични Реализам
5) Магични Реализам

Прихваћени су уметнички радови направљени у жанровима сликарства, графике, скулптуре, дигиталне уметности.

Сви регистровани радови (учешће у личном и даљинском учешћу) излажу се у изложбеном центру и учествују у програму у следећим одељцима - номинацијама изложбе:
Визионарска уметност
Визионарско сликарство је уметнички стил, заснован на спонтаном приказу онога што се види у измењеном стању свести, верске, медитативне контемплације, транса, као и флешбекова, који се јављају након такозваних "трипова" (психоделичног стања) - измењених стања свести, које карактерише другачија перцепција и интензиван процес свести. Енглески Синоними Визионарске уметности: Висионарска уметност, Фантастични реализам, Имагинативна Уметност, Мистични симболизам, Психоделична Уметност.
Мистични симболизам
Мистични симболизам је уметнички одраз верских учења, филозофских дела, непотпуног изражавања и двозначности заплета и њихових тумачења. Слика није специфична слика, већ изјава (чак и вриштање) душе, расположења, искуства, утисака. Доминација емоционалног искуства како творца створеног дела тако и гледаоца.
Космизам
Космизам - човек и човечанство као елементи, повезани у једну целину са космосом, други светови и димензије, непозната стања материје и математике. Интеракција и суживот реалности, лепота не- светова. Апстрактне категорије и концепти као тема за креативно самоизражавање: духовно трагање, ток времена, мисао и његови покрети.
Фантастични реализам
Фантастични реализам се води као гласник Визионарске уметности, комбинација реалистичног стила сликарства, садржаја и фантастичних мотива, ауторске репрезентације феномена изван границе чулног искуства.
Магични реализам
Магични реализам је комбинација реалне слике света и магичних елемената, игре са визијом. Комбинација фотографске тачности и парадоксалности.


Уметнички кустос пројекта Visionary Art Trip
Главни и одговорни за секцију "Симболична уметност" ЕвроАзијске Уније Уметника,
Професор на Академији Vienna Academy of Visionary Art (VAVA), Сликар,
Oleg Korolev
/go to the artist's personal webpage/

Генерални Амбасадор пројекта Visionary Art Trip у Србији
Главна и одговорна за ЕвроАзијску Унију Уметника у Србији и бившој Југославији,
Vesna Leibowitz

Генерални продуцент пројекта Visionary Art Trip
Председник ЕвроАзијске Уније Уметника,
Академик Европске Академије Природних наука,
Fedor Filkov
 


"Ми нисмо људи који понекад доживљавају духовно искуство,

али духовна бића,

искуства људског бића."

 

Пиерре Теиллард де Цхардин

 

ОРГАНИЗАЦИОНИ ОДБОР